Aanbieding!

VOORDEURSET ROND MET FRANKFURT 1900 INOX

642,30479,00 Incl. BTW
530,83395,87 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
Handgreep Frankfurt 1900mm
– Veiligheidsrozet NIKA SKG*** + kerntrekbeveiliging
– Deurkruk Toledo, geveerd op rond rozet
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1902770
EAN code 8717727199437
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Voordeurset rond met Frankfurt 1900 inox


De voordeurset rond met Frankfurt 1900 inox bestaat uit een blind te monteren handgreep, een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met een anti-kerntrek blok en een haakse deurkruk voor de binnenzijde. Deze heeft een veermechanisme welke universeel voor rechts en links gebruikt kan worden.

De handgreep en de deurkruk binnen de voordeurset rond met Frankfurt 1900 inox hebben een industrieel uiterlijk. De deurkruk is herkenbaar aan zijn tijdloze buismodel. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de handgrepen en deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De handgreep en de deurkruk zijn beide onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 voordeurset heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis. Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast voordeurbeslag, achterdeurbeslag en raambeslag ook handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.