TOLEDO RAAMKRUK 304 INOX

60,00 Incl. BTW
49,59 Excl. BTW

Deze raamkruk bestaat uit:
– 1 gatdeel
– Een draai-kiep sluiting met 90° rastering

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62470062
EAN code 8717727166835
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Toledo raamkruk 304 inox


De Toledo raamkruk 304 inox op ovaal rozet staat mooi in elk interieur en is herkenbaar door zijn tijdloze buismodel. Hij is uitgevoerd op een ovaal rozet met 4 draai-kiepstanden. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de raamkruk. Het ovale rozet bevat de standaard montage afstand van 43mm en een 7mm stift met 32mm lengte aan de achterzijde. De rozetten hebben een 90 graden rastering en zorgen hiervoor dat de draai en kiepstanden altijd gemakkelijk vast te houden zijn.

De Toledo raamkruk 304 inox is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 raamkruk heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze raamkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw raam af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze raamkruk liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de TOLEDO RAAMKRUK ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires.
De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat ook deurbeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.