SDG TOLEDO DUBBEL PC69 INOX

167,00 Incl. BTW
138,02 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:

– 2 hef- schuifdeurgrepen pc.69
– Bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw hef- schuifdeurgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62072272
EAN code 8717727182088
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

SDG Toledo dubbel pc.69 inox


De SDG Toledo dubbel pc.69 inox staat mooi in elk interieur dankzij zijn tijdloze buismodel. Deze greep is uitgevoerd in een dubbele pc-uitvoering (met cilindergat). Deze hef- schuifdeurgreep is te gebruiken voor een hef- schuifpui welke aan beide zijden afsluitbaar is met een cilinder.

De SDG Toledo dubbel pc.69 inox heeft een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben wij ook mooie bijpassende deurkrukken en handgrepen. Deze deurkrukken en handgrepen zijn ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI316L hef- schuifdeurgrepen worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De hef- schuifdeurgreep is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI316L hef- schuifdeurgreep heeft een RVS geschuurde afwerking. De AISI316L legering zorgt ervoor dat deze ideaal is voor vochtige omgevingen met regelmatige blootstelling aan zout. Ook vliegroest heeft hier minder grip op.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze hef- schuifdeurgreep liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de SDG TOLEDO DUBBEL PC.69 ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast hef- schuifdeurbeslag ook (voor)deurbeslag ook achterdeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.