Aanbieding!

ACHTERDEURSET TOLEDO INOX

192,24139,00 Incl. BTW
158,88114,88 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
Deurkrukken Toledo, geveerd op rond rozet
Veiligheidsrozet Nika SKG*** + kerntrekbeveiliging
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1901550
EAN code 8717727199338
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Achterdeurset Toledo inox


De achterdeurset Toledo inox is een mooie set voor op uw achterdeur. De set bestaat uit een set dubbel geveerde deurkrukken op rond rozet en een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging.

De deurkruk binnen de achterdeurset Toledo inox heeft een industrieel uiterlijk. De deurkruk is herkenbaar aan zijn tijdloze buismodel. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De deurkrukken zijn onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 achterdeurset heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis. Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast achterdeurbeslag, voordeurbeslag en raambeslag ook handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.