BELDRUKKER INOX OVAAL

71,00 Incl. BTW
58,68 Excl. BTW

De beldrukker inox ovaal heeft een mooi model met een volledig vlakke achterzijde.
Deze ovale beldrukker past bij veel deurkrukken, deurgrepen en voordeursets.

Deze beldrukker wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
Heeft u informatie nodig over onderhoud van uw beldrukker? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 54003250
EAN code 8717727020847
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Beldrukker inox ovaal


De beldrukker inox ovaal is een mooie aanvulling om uw entree compleet te maken. Deze beldrukker heeft een ovaal model en is aan de achterzijde volledig vlak. Dit product is vervaardigd uit AISI 316L roestvaststaal. De topkwaliteit roestvaststaal is tevens geschikt voor gebruik aan de kust.

De beldrukker heeft een strakke vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de beldrukker, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende handgrepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De beldrukker is onderdeel van de Studio PBA. Deze RVS AISI304 beldrukker heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze RVS AISI316L beldrukker heeft een RVS geschuurde afwerking. De AISI316L legering zorgt ervoor dat deze ideaal is voor vochtige omgevingen met regelmatige blootstelling aan zout. Ook vliegroest heeft hier minder grip op.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze beldrukker liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de BELDRUKKER OVAAL PUURZWART.

 

Technische tekening