Aanbieding!

VOORDEURSET ROND MET FRANKFURT 1160 & BRIEFPLAAT ZWART

569,27429,01 Incl. BTW
470,47354,55 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
Handgreep Frankfurt 1160
– Veiligheidsrozet NIKA SKG*** + kerntrekbeveiliging
– Briefplaat rechthoek 340x76mm
– Deurkruk Toledo, geveerd op rond rozet
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1900767
EAN code 8717727199888
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Voordeurset rond met Frankfurt 1160 & briefplaat zwart


De voordeurset rond met Frankfurt 1160 & briefplaat zwart bestaat uit een blind te monteren handgreep, een briefplaat met klepbescherming voor minder geluid, een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met een anti-kerntrek blok en een haakse deurkruk voor de binnenzijde met een veermechanisme welke universeel voor rechts en links gebruikt kan worden.

De handgreep en de deurkruk binnen de voordeurset rond met Frankfurt 1160 & briefplaat zwart hebben een industrieel uiterlijk. De handgreep en de deurkruk zijn herkenbaar aan hun tijdloze buismodel. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken en handgrepen worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De handgreep en de deurkruk zijn beide onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 voordeurset is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast voordeurbeslag, achterdeurbeslag en raambeslag ook handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.