RAAMKRUK + TOLEDO 22MM OVAAL ZWART

71,00 Incl. BTW
58,68 Excl. BTW

Deze raamkruk bestaat uit:
– 1 gatdeel
– Een afsluitbare draai-kiep sluiting met 90° rastering
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw raamgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62470060
EAN code 8717727166828
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Raamkruk + Toledo 22mm ovaal zwart


De raamkruk + Toledo 22mm ovaal zwart heeft een strak model. Hij is uitgevoerd op een ovaal rozet met 90° rastering en zorgt ervoor dat de draai en kiepstanden altijd gemakkelijk vast te houden zijn. De raamkruk + Toledo 22mm ovaal zwart bevat de standaard montage afstand van 43mm en een 7mm stift met 32mm lengte aan de achterzijde. Dit geeft het product een sterke uitstraling. De raamkruk is herkenbaar door het tijdloze buismodel.

De raamkruk + Toledo 22mm ovaal zwart is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 raamkruk is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw raam af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze. De volledige Shuffle® collectie is bovendien ook verkrijgbaar in Inox. Zie ook de DREI-KEEP + TOLEDO B OVAAL 304 INOX.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat ook deurbeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

 

SKG


Ons SKG 3-sterren veiligheidsbeslag wordt jaarlijks onderzocht en gecertificeerd door middel van verschillende druk- en trektesten door de SKG.
SKG is een keurmerk. Het staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting onderzoekt en keurt de sterkte en inbraakwerendheid van sloten en overig hang- en sluitwerk. Artikelen met het SKG-logo zijn door de SKG getest en gecertificeerd en zijn voorzien van het SKG-huisje met sterren.
De hoeveelheid sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.

Onze raamkrukken kunnen óók worden uitgevoerd met een SKG keuring. Dit is niet standaard uitgevoerd. Op aanvraag kunnen wij uw raamkruk leveren met SKG-keuring.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.