Merken

Hardbrass heeft een goede band met onze topmerken! Deze band bestaat al sinds de samenwerking met onze verschillende leveranciers en/of fabrikanten vanuit Italië, Denemarken, Spanje en Portugal.

Door het lange bestaan en samenwerken tussen de bedrijven is er nu veel kennis en kwaliteit over de producten die wij leveren van deze merken.

Voor sommige leveranciers voeren wij exclusieve basis en met andere werken wij samen om ons assortiment compleet te maken.

Mariani

Mariani werken wij al mee vanaf het begin van Hardbrass.

Dit Italiaans bedrijf bestaat al meer dan 45 jaar en wij werken al ruim 30 jaar met ze! In deze samenwerking hebben wij gezamenlijk producten op de markt gebracht, bijvoorbeeld de briefplaten met een gebogen regenrand uit ons assortiment.

Mariani vult ons assortiment aan met deurbeslag. Deze producten worden al 20 jaar gemaakt als veiligheidsbeslag met een antikerntrek functie en een SKG 3 sterren certificering dit maakt het product zo goed dat het een leven lang mee gaat.

Wij leveren deze producten altijd in messing, maar soms ook in de pure vorm of met een PVD afwerking.

Hiernaast zie je wat producten van Mariani die wij in ons assortiment hebben.

Requitti inox

Reguitti is een Italiaans bedrijf dat als sinds 1975 bestaat. De producten die zij maken worden gemaakt met een visie op functionaliteit en stijl. 

Reguitti levert ons deurbeslag. Zij zijn hofleverancier van onze Shuffle collectie en vullen daarmee ons assortiment in deze collectie aan. 

Shuffle is een zeer complete serie met 24 verschillende typen deurkrukken die op verschillende rozetten en langschilden passen, hiermee heb je een ruime keus aan artikelen.

Hiernaast zie je wat producten van Requitti inox die wij in ons assortiment hebben.

DND

DND dit merk werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. 

Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met als doel het aanbieden van hoogwaardige producten op de markt. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen worden via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Hiernaast zie je wat producten van DND die wij in ons assortiment hebben.

Allux

Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds het jaar 1963, en tot op de dag van vandaag hun producten levert aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

In onze samenwerking met Allux hebben wij Stoer gemaakt. Stoer is een collectie van ons met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.

Allux is een specialist op het gebied van (pakket)brievenbussen en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit deze artikelen met een goede kwaliteit.

Hiernaast zie je wat producten van Allux die wij in ons assortiment hebben.

Andere blogs

Verder lezen? Bekijk dan één van onze andere blogs hieronder!

Service

Onderhoud & Montage Wij leveren een groot assortiment artikelen van een brievenbus tot een deurkruk.  Daarom geven wij op onze

Lees meer »

Shuffle

Shuffle De SHUFFLE collectie bestaat uit krukken, rozetten, langschilden, raam- en voordeurbeslag en accessoires.  In deze collectie kun je alles

Lees meer »

Brievenbussen

Brievenbussen De brievenbussen bij Hardbrass zijn er in verschillende vormen, maten en soorten.  De verschillende soorten die wij hebben zijn

Lees meer »

Deurbeslag

Deurkrukken De deurkrukken van Hardbrass zijn krukken van goede kwaliteit.  Ze komen uit Italië en daar worden veel krukken voorzien

Lees meer »

Brick

Stevig en zeker, Brick! De Brick Brievenbussen van ons zijn de ideale oplossing voor het ontvangen van post voor appartementencomplexen,

Lees meer »

Hardbrass

Kwaliteit, design & sfeer Met deze kernwaarden werkt ons familiebedrijf al 35 jaar. Vanuit ons ruime en centraal gelegen pand

Lees meer »
Stoer!

Stoer!

De flexibele oplossing De doorvoer van post of pakketten is waar de doorvoerboxen van Stoer voor zijn. Het is ideaal

Lees meer »