Mariani

Mariani,
artists of taste and style

Al meer dan 45 jaar een zekerheid in de Italiaanse en buitenlandse handel met messing handgrepen, een bekende realiteit, in staat om voortdurend te innoveren door het nauwkeurige ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp dat het mogelijk maakt om hoogwaardige handgrepen, rozetten, knoppen, rozetten en ander interieurdecoratie te maken.

De unieke stijl van Mariani komt tot leven en komt tot uiting in de belangrijkste ontwerpprincipes. Niet alleen formele waarden, maar een echte stijlgarantie die past bij de moderne smaak- en functionaliteitsbehoeften.

Er is een echt onderzoeksproject rond het maken van elke handgreep, gericht op het levend maken van de materialen door de analyse van de vormen, het ergonomische onderzoek en de nauwkeurige studie van elk detail.

De handgrepen, rozetten, knoppen, rozen en andere accessoires van de Mariani-collectie zijn allemaal originele stukken waarvan de esthetische waarde de verdienste is, de hoogwaardige materialen en het gebruik ervan, gericht op het voldoen aan de meest veeleisende smaken. Het eenvoudige en functionele ontwerp onderscheidt de stilistische code van het Mariani’s bedrijf. Elke kruk, deurklopper, brievenbus en knop komt voort uit een nauwkeurig proces van analyse van de behoeften en de smaak van degenen die ervoor hebben gekozen om de liefde voor mooie dingen met het bedrijf te delen.

Mariani, kunstenaars van smaak en stijl.

Prachtig design

De interieurinrichting van Mariani is verfijnd en essentieel, net als alle andere items van het bedrijf, om aan de wens van elke klant te voldoen.

 

Een brede selectie van koperen items die elke hoek van het huis verfraaien.

Dankzij het maatwerk kan Mariani aan elke behoefte voldoen, om zo elke kamer van het huis echt uniek te maken.

Vorige slide
Volgende slide

Documentatie aanvraag en/of een bezoek aan onze showroom

Om een goed overzicht te krijgen van de DND collectie voorzien wij u graag van een goede documentatie en bemonstering.

Via onderstaand formulier kunt u deze documentatie en bemonstering aanvragen. De beknopte documentatie met de Nederlandse DND brochure met voorraad modellen, de uitgebreide documentatie bestaande de DND brochure (NL), de architecten brochure (EN) en de complete catalogus (EN). Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunnen wij alle modellen laten zien, informatie geven over DND en het volledige architecten en stylisten pakket meegeven.