Aanbieding!

ACHTERDEURSET TOLEDO ZWART

222,47169,00 Incl. BTW
183,86139,67 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
Deurkrukken Toledo, geveerd op rond rozet
Veiligheidsrozet Nika SKG*** + kerntrekbeveiliging
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1901557
EAN code 8717727199963
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Achterdeurset Toledo zwart


De achterdeurset Toledo zwart is een mooie set voor op uw achterdeur. De set bestaat uit een set dubbel geveerde deurkrukken op rond rozet en een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging.

De deurkruk binnen de achterdeurset Toledo zwart heeft een industrieel uiterlijk. De deurkruk is herkenbaar aan zijn tijdloze buismodel. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De deurkrukken zijn onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 achterdeurset is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast achterdeurbeslag, voordeurbeslag en raambeslag ook handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.