Hardbrass

Kwaliteit, design & sfeer

Met deze kernwaarden werkt ons familiebedrijf al 35 jaar.

Vanuit ons ruime en centraal gelegen pand in Barneveld verbinden wij het specialisme uit o.a. Denemarken en Italië met de vakhandel in Nederland. Voor ons assortiment staan zaken als voorraad, oplossingsgericht werken en compleetheid voorop.

Uit voorraad leveren wij deurbeslag, brievenbussen en aangrenzende artikelen. Hierbij streven wij naar een levertijd binnen 24 uur.

Organisatie

Met ons compacte team onderhouden wij contact met +/- 200 dealers in Nederland.

Deze voorzien wij van technische informatie, voorraad  vragen, offertes, de orderverwerking en after-service.

Met een afdeling verkoop met gemiddeld 10+ jaren ervaring kunnen wij u begeleiden met elk gewenst project of dit nu een woonhuis, kantoor of woonwijk betreft.

Daarnaast staan wij bekend om onze meer dan onze catalogus mentaliteit. De sterke samenwerking met fabrieken in Italië, Spanje en Portugal zorgen ervoor dat wij naast onze eigen 10.000 voorraad artikelen ook de beschikking hebben tot veel specials.

Meer inspiratie?

Verder lezen? bekijk dan één van onze inspiratieblogs hieronder!

Shuffle

Shuffle De SHUFFLE collectie bestaat uit krukken, rozetten, langschilden, raam- en voordeurbeslag en accessoires.  In deze collectie kun je alles

Lees verder »
Stoer!

Stoer!

De flexibele oplossing De doorvoer van post of pakketten is waar de doorvoerboxen van Stoer voor zijn. Het is ideaal

Lees verder »

Merken

Hardbrass heeft een goede band met onze topmerken! Deze band bestaat al sinds de samenwerking met onze verschillende leveranciers en/of

Lees verder »