INBOUWKAST STOER! 215MM BASALT

219,00 Incl. BTW
180,99 Excl. BTW

Deze inbouwkast basalt 215mm is ontwikkeld om post door te voeren door bijvoorbeeld een gemetselde kolom.
De afmetingen zijn 393x322x215mm (hxbxd).

De set wordt geleverd met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004358
EAN code 8717727098679
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Inbouwkast basalt 215mm


De Stoer! inbouwkast basalt 215mm is een open blok van 215mm diepte ten behoeven van post. De afmetingen zijn 393x322x215mm (hxbxd).
Deze inbouwkast is te gebruiken voor postdoorvoer in o.a. muren en poeren.
De box is voorzien van een aantal voorgeboorde gaten waardoor deze geborgd kan worden in bijvoorbeeld een houten bekisting
De inbouwkast basalt 215mm bestaat uit een kader en een deur. De deur is gemakkelijk aan te passen in draairichting. Het kader is voorzien van een waterkering.
De verzinkt stalen basis is afwerkt met een RAL7012 poedercoating.
De kast met open achterzijde wordt geleverd met een Eurolocks slot met 2 sleutels.

De inbouwkast is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen en diverse kleuren. Naast deze 215mm diepe inbouwkast leveren wij ook een ondiepe variant.
Een mooie aanvulling op deze inbouwkast zijn de Stoer! briefplaten met valklep. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, basalt, antraciet en roestvaststaal. Een mooi alternatief is de hardstenen Stoer! briefsleuf met een dikte van 40mm. Verkrijgbaar in antraciet en gezoet.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! inbouwkasten heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren), doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.