STOER! INBOUWKAST BERLIJN 215MM RVS

399,00 Incl. BTW
329,75 Excl. BTW

Deze Stoer! inbouwkast roestvaststaal 215mm is ontwikkeld om post door te voeren door bijvoorbeeld een gemetselde kolom. De afmetingen zijn 393x322x215mm (hxbxd).

De kast met open achterzijde wordt geleverd met een Euro-Locks automatenslot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004330
EAN code 8717727162967
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Inbouwkast Berlijn roestvaststaal 215mm


De Stoer! inbouwkast Berlijn roestvaststaal 215mm is een open blok van 215mm diepte ten behoeven van post. De afmetingen zijn 393x322x215mm (hxbxd). Deze inbouwkast is te gebruiken voor postdoorvoer in o.a. muren en poeren. De box is voorzien van een aantal voorgeboorde gaten waardoor deze geborgd kan worden in bijvoorbeeld een houten bekisting.
De inbouwkast roestvaststaal 215mm bestaat uit een kader en een deur. De deur is gemakkelijk aan te passen in draairichting. Het kader is voorzien van een waterkering. Verder is de inbouwkast uitgevoerd in volledig roestvaststaal, AISI304. De kast met open achterzijde wordt geleverd met een Euro-Locks automatenslot met 2 sleutels.

De inbouwkast is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen en diverse kleuren. Naast deze 215mm diepe inbouwkast leveren wij ook een ondiepe variant. Een mooie aanvulling op deze inbouwkast zijn de Stoer! briefplaten met valklep. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, basalt, antraciet en roestvaststaal. Een mooi alternatief is de hardstenen Stoer! briefsleuf met een dikte van 40mm. Verkrijgbaar in antraciet en gezoet.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! inbouwkasten heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren), doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten. Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.