STOER! HARDSTENEN BRIEFSLEUF DONKERGRIJS

199,00 Incl. BTW
164,46 Excl. BTW

Een briefsleuf met een landelijk uiterlijk. Passend bij onze doorvoerbox Berlijn.

De afmeting is 320x120mm (bxh). Dikte van de steen is 40mm.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004420
EAN code 8717727098631
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Hardstenen briefsleuf donkergrijs


De Stoer! hardstenen briefsleuf donkergrijs behoort tot ons assortiment Stoer! doorvoerboxen. Deze sleuf geeft een landelijk uiterlijk aan je muur of gemetselde zuil. Vanuit deze sleuf is het mogelijk om de post door te voeren naar een van onze doorvoerboxen. Deze hardstenen briefsleuf is een duurzame oplossing en uitermate geschikt voor buitengebruik. Het hardsteen heeft relatief weinig onderhoud, u hoeft deze niet te behandelen of impregneren.
De sleuf is op twee manieren te gebruiken. De ene zijde van de sleuf is donker verzoet, waar de andere zijde grijs geschuurd is.

Monteren van de briefsleuf is gemakkelijk. Rondom de sleuf dien je overal 5mm tot maximaal 10mm vrij te houden.
Zet de briefsleuf in de opening en vul de onderzijde op met plaatjes of wiggen. Vervolgens de opening voegen. Wanneer dit uitgehard is kunt u de plaatsjes of wiggen verwijderen en onderzijde afvoegen.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd. De Stoer! doorvoerbox wordt gebruikt voor de doorvoer van post en pakketten door poeren, muren en andere doorvoer situaties. Het universeel in diepte verstelbare systeem is hierdoor bijvoorbeeld zeer geschikt voor de plaatsing in een gemetselde kolom.

Naast de doorvoerboxen hebben wij binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren?
Onze STOER! collectie kun je ook uitbreiden met toebehoren bij je voordeur. Denk aan voordeurbeslag en een beldrukker. Daarnaast leveren wij ook bijpassend deurbeslag voor binnen, handgrepen voor buiten- en binnendeuren, hef- schuifdeurbeslag en raamgrepen.
Kortom: Je woning ziet er tot in de puntjes verzorgd uit.