Aanbieding!

VOORDEURSET VIERKANT MET QUADRO 50 & BRIEFPLAAT ZWART

420,04299,00 Incl. BTW
347,14247,11 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
– Voordeurknop Quadro
Veiligheidsrozet Quadra SKG*** + kerntrekbeveiliging
Briefplaat rechthoek 340x76mm
Deurkruk Genève, geveerd op vierkant rozet
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1900667
EAN code 8717727199864
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Voordeurset vierkant met quadro 50 & briefplaat zwart


De voordeurset vierkant met quadro 50 & briefplaat zwart is een mooie set voor op uw voordeur. De set bestaat uit een blind te monteren voordeurknop, een briefplaat met klepbescherming voor minder geluid, een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging en een haakse deurkruk voor de binnenzijde met een veermechanisme. Deze kan universeel gebruikt worden.

De voordeurknop en de deurkruk binnen de voordeurset vierkant met quadro 50 & briefplaat zwart hebben een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 grepen worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De voordeurknop en de deurkruk zijn beide onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 grepen zijn uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook achterdeurbeslag, handgrepen voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.