BELDRUKKER RECHTHOEK ZWART

54,00 Incl. BTW
44,63 Excl. BTW

De beldrukker rechthoek zwart heeft een strak model met een volledig vlakke achterzijde.
Deze beldrukker wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over onderhoud van uw beldrukker? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95136170
EAN code 8717727164626
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Beldrukker rechthoek zwart


De beldrukker rechthoek zwart is een mooie aanvulling om uw entree compleet te maken. Deze beldrukker heeft een rechthoekig model en is aan de achterzijde volledig vlak.

De beldrukker rechthoek zwart heeft een strakke vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de beldrukker, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende handgrepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De beldrukker is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 beldrukker is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur. Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? PUURzwart is áltijd een goede keuze. De volledige Shuffle® collectie is bovendien ook verkrijgbaar in geschuurd roestvaststaal. Zie ook de BELDRUKKER INOX RECHTHOEK.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast voordeurbeslag, achterdeurbeslag en raambeslag ook deurkrukken, handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.