VEILIGHEIDSSET KIRA PC.55 BASEL/SILVIA LINKS GETROMMELD MESSING

358,99 Incl. BTW
296,69 Excl. BTW

Deze set bevat:
– Een paar veiligheidsschilden PC.55
– Veiligheidsknop Basel
– Linkswijzende deurkruk Silvia
– Wisselstift tot deurdikte 40mm
– Montagemateriaal tot een deurdikte van 70mm

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw veiligheidsgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95818551BSL
EAN code 8717727170504
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Veiligheidsset Kira pc.55 Basel/Silvia links getrommeld


Veiligheidsset Kira pc55 Basel/Silvia links getrommeld zorgt voor gekeurde SKG*** kerntrekbeveiliging op uw deur in combinatie met een luxe afwerking. De voordeur veiligheidsset wordt geleverd inclusief vaste knop en draaibare deurkruk. Uw gekozen artikel is geschikt voor cilindermaat 55mm tussen hart krukgat en hart cilinder met een SKG gekeurde kerntrekbeveiliging.

De veiligheidsset Kira pc55 Basel/Silvia links getrommeld is een mooie aanvulling om uw entree compleet te maken. Deze set heeft een ovaal model. Dit product is vervaardigd uit messing, en is daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling.

De veiligheidsset heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de set, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De veiligheidsset komt uit ons Mariani assortiment en is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Deze set wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem.
Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!