BP-TB COMBI OVAAL GMO

296,99 Incl. BTW
245,45 Excl. BTW

Deze combinatie bestaat uit:
– Een briefplaat Ronald
– Een tochtborstel Aart
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over onderhoud van uw briefplaatcombinatie? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95378011
EAN code 8717727166590
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Briefplaat/tochtborstel combinatie ovaal getrommeld


De briefplaat/tochtborstel combinatie ovaal getrommeld is een combinatie van de briefplaat Ronald en de tochtborstel Aart. Samen zorgen ze voor een elegante afwerking van uw voordeur. Het doorgaande systeem zorgt voor een solide combinatie. De briefplaat is voorzien van een tuimelfunctie en rubberen doppen die zorgen dat de klep minder geluid maakt. De tochtborstel heeft 2 stevige borstels die zorgen voor minder tocht, maar waarbij post door werpen nog steeds gemakkelijk maakt. De briefplaat/tochtborstel combinatie ovaal getrommeld heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de briefplaat, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende handgrepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De briefplaatcombinatie komt uit ons Mariani assortiment. De briefplaat is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Deze set wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Onze getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!