DOORVOERKAST STOER! 40-55 ANTRACIET

399,00 Incl. BTW
329,75 Excl. BTW

Dit systeem is ontwikkeld om post door te voeren door bijvoorbeeld een gemetselde kolom.
Door gebruik van losse onderdelen is het mogelijk om een ruimte te overbruggen van 40 tot 55cm.

De set wordt geleverd met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004265
EAN code 8717727011913
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Stoer! inbouwkast antraciet 40-55cm


De Stoer! inbouwkast antraciet 40-55cm is een flexibel systeem verstelbaar van 400mm tot 550mm diepte. Deze doorvoerkast is te gebruiken voor doorvoer van post in poeren, muren en andere doorvoersituaties.
De Stoer! inbouwkast antraciet 40-55cm bestaat uit twee delen. Daardoor is deze doorvoerkast gemakkelijk aan te passen in draairichting van de box, maar ook in diepte.
Het doorvoergedeelte van de doorvoerkast is uitgevoerd in verzinkt staal met een poedercoating in de kleur RAL 9011. Het deurgedeelte is uitgevoerd in verzinkt staal met poedercoating in de kleur RAL 7016.

De doorvoerbox is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen. Deze 2 afmetingen zijn op hun beurt verkrijgbaar en in diverse kleuren. Voor meer info klik hier.
Een mooie aanvulling op deze doorvoerkast zijn de Stoer! briefplaten met valklep. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, basalt, antraciet en roestvaststaal. Een mooi alternatief is de hardstenen Stoer! briefsleuf met een dikte van 40mm. Verkrijgbaar in antraciet en gezoet.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin.
De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze doorvoerboxen heeft de Stoer! collectie ook pakketkasten. Deze is te gebruiken voor brievenpost en pakketjes. Na het inworpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk, tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Verder hebben wij binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 andere kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

Documenten