PAKKETZUIL ALLUX 800 L ANTRACIET

529,00 Incl. BTW
437,19 Excl. BTW

Pakketbrievenbus Allux 800L antraciet is dé oplossing voor het ontvangen van post en grote pakketten. Door de grote voorinworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 160x450x390mm.

De pakketbrievenbus wordt geleverd incl. een 6-pins Ruko slot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40080265
EAN code 5701701547898
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Pakketkast Allux 800L antraciet


Pakketbrievenbus Allux 800L antraciet is de grootste oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketten.
Door de grote voorinworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 160x450x390mm. Dus ook voor de grotere pakketten van online aankopen. Na inworp is het pakket alleen met uw sleutel toegankelijk.
De postinworp gaat via de voorzijde en de uitname gaat ook via (de klep aan) de voorzijde.

De solide pakket- en brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waarna deze is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur antraciet (RAL 7024). De Allux 800L antraciet bevat een 6-pins Ruko slot met 2 sleutels.

Daarnaast is deze pakketbrievenbus ook leverbaar in de kleur zwart (RAL 9011). Voor een stevige montage adviseren wij u een grondstatief te gebruiken.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.