MONTAGE PAKKETZUIL 8002 GEGALVANISEERD

101,00 Incl. BTW
83,47 Excl. BTW

Met deze montage pakketzuil 8002 gegalvaniseerd creëert u een stevige basis voor elke pakketkast van Allux. Toepasbaar in de grond of in beton.

De montage pakketzuil wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40800210
EAN code 5701701549045
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Montage pakketzuil 8002 gegalvaniseerd


Wilt u uw pakketkast bevestigen in de de grond of in beton? Dan is de montage pakketzuil 8002 gegalvaniseerd van Allux dé oplossing! Het solide statief is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Deze grondverankering heeft een afmeting van 380x400x225mm (lxbxh). U kunt deze deels of volledig vullen met grond en/of beton. Al onze pakketkasten van het merk Allux zijn te gebruiken op dit statief. Dit statief is ook leverbaar met een sterke poedercoating in de kleur zwart (RAL 9011).

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.