DEURKRUK TORINO RR NI CS/ZWART

130,00 Incl. BTW
107,44 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 72590017
EAN code 8717727034202
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Torino rond rozet Nika mat chroom/zwart


Deurkruk Torino rond rozet Nika mat chroom/zwart is onderdeel van de Standard serie. Tijdloze modellen vastdraaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. Met zijn strakke lijnen en zwarte handvat is de Torino een mooi design voor op uw deur.

De deurkruk Torino rond rozet Nika mat chroom/zwart komt uit ons Mariani assortiment. De deurkruk Torino is een combinatie van het zwarte handvat en sierlijke bewerkingen in mat chroom. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag. Dit zorgt ervoor dat de Torino een toevoeging is in uw interieur.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!