ROZET NIKA SLEUTEL CS

51,00 Incl. BTW
42,15 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar sleutelrozetten
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91430014
EAN code 8717727056020
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Sleutelrozet Nika mat chroom


Het sleutelrozet Nika mat chroom combineert u met de krukken uit de Historia serie. Het rozet, voorzien van afgedekte montage, heeft een strak design. Wilt u het uiterlijk van dit sleutelrozet, gecombineerd met een mooie deurkruk, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Denk daarnaast ook aan een cilinderrozet en bijpassend wc-garnituur in mat chroom.

Het sleutelrozet Nika mat chroom, met een 2-componenten laklaag, komt uit ons Mariani assortiment. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag. Het sleutelrozet Nika is ook verkrijgbaar in andere finishes.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!