DEURKRUK SEATTLE RR ZWART

111,01 Incl. BTW
91,74 Excl. BTW

De deurklink Seattle zwart op rond rozet is een strak model met een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm.
Hij is uitgevoerd op een rond rozet met dubbele vering.

Deze deurkruk bestaat uit 2 gatdelen, een paar ronde rozetten, losse stift & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

 

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62560010
EAN code 8717727183900
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink Seattle zwart op rond rozet


De deurkruk Seattle zwart rond rozet heeft een strak model. Hij is uitgevoerd op een rond rozet met dubbele vering. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de deurkruk. De deurkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De deurkruk Seattle zwart rond rozet is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk is uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze. De volledige Shuffle® collectie is bovendien ook verkrijgbaar in geschuurd roestvaststaal. Zie ook de DEURKRUK SEATTLE RR INOX.

 

Shuffle®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

 

NEN-EN1906


Wij hebben binnen ons Shuffle® assortiment rozetten met een NEN-EN 1906 klasse 3 of 4 certificering.
Dit ronde rozet heeft de EN1906 klasse 3 certificering.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.