VHROZET NIKA UTB SKG*** PUURZWART

163,00 Incl. BTW
134,71 Excl. BTW

Het veiligheidsrozet Nika heeft een strak model met een diameter van 52mm. Dit rozet is SKG*** gekeurd en beschikt over een kerntrekbeveiliging.

Het veiligheidsrozet wordt geleverd inclusief montagemateriaal (voor een deurdikte tot 40mm én tot 70mm).
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95364000
EAN code 8717727137804
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Veiligheidsrozet Nika UTB SKG*** zwart


Het veiligheidsrozet Nika UTB SKG*** zwart is een cilinderrozet met een gehard stalen binnenkern. Het rozet beschikt over het SKG*** keurmerk wat aangeeft dat het rozet over maximale inbraakwerendheid beschikt. Dit rozet is uitgevoerd met kerntrekbeveiliging en is geschikt voor een profielcilinder.

Het veiligheidsrozet Nika UTB SKG*** zwart is vervaardigd uit messing, en is daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling. Dit rozet is goed te combineren met onze rond vormgegeven voordeurknoppen. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn er naast het rozet en de voordeurknoppen ook mooie deurkrukken en/of handgrepen beschikbaar. Deze zijn op hun beurt weer goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

Dit veiligheidsrozet komt uit ons Mariani assortiment. Dit veiligheidsrozet uitgevoerd in PUURzwart. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur. Daardoor is dit rozet uitstekend geschikt voor een toepassing buitenshuis. Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze. Bovendien is dit rozet verkrijgbaar met RVS geschuurde afwerking. Zie ook VHROZET NIKA UTB SKG*** INOX.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani inox collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk deze kruk in onze showroom.

 

Documenten