DEURKRUK SEATTLE INOX

90,00 Incl. BTW
74,38 Excl. BTW

De deurklink Seattle inox is een strak model met een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm.

Deze massieve deurkruk bestaat uit 2 gatdelen, een losse stift & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62560002
EAN code 8717727183399
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink Seattle inox


Deurkruk Seattle inox heeft een strak model. De deurkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De deurkruk Seattle inox is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Bovendien is de Shuffle® collectie verkrijgbaar in PUURzwart. Zie ook DEURKRUK SEATTLE ZWART.

 

SHUFFLE®


Sinds 1986 verkoopt Hardbrass hoogwaardig deurbeslag uit Italië. Sinds 6 jaar hebben wij de Shuffle® collectie in ons assortiment. De Shuffle® inox collectie is voorzien van het Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Alle rozetten worden dubbel geveerd geleverd. De langschilden zijn de ovaal en rechthoekig. Deze worden vast draaibaar en enkel geveerd geleverd.
Bij de langschilden hebben we varianten met sleutel & cilindermaten. Deze hebben dezelfde prijs als de langschilden blind/loop.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

Technische tekening