RAAMKRUK SEATTLE AFSLUITBAAR INOX

167,00 Incl. BTW
138,02 Excl. BTW

Deze massieve raamgreep heeft een strak model met een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm.
Uitgevoerd op een rechthoekig rozet met 90° rastering.

Deze raamkruk bestaat uit 1 gatdeel en een afsluitbare draai-kiep sluiting & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62560082
EAN code 8717727183467
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

RAAMGREEP SEATTLE AFSLUITBAAR INOX


De raamgreep Seattle afsluitbaar inox heeft een strak model. Hij is uitgevoerd op een rechthoekig rozet met 4 draai-kiepstanden. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de raamkruk. De raamkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De raamgreep Seattle afsluitbaar inox is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 raamkruk heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze raamkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw raam af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze raamkruk liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de RAAMKRUK SEATTLE AFSLUITBAAR ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires.
De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat ook deurbeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

 

SKG


Ons SKG 3-sterren veiligheidsbeslag wordt jaarlijks onderzocht en gecertificeerd door middel van verschillende druk- en trektesten door de SKG.
SKG is een keurmerk. Het staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting onderzoekt en keurt de sterkte en inbraakwerendheid van sloten en overig hang- en sluitwerk. Artikelen met het SKG-logo zijn door de SKG getest en gecertificeerd en zijn voorzien van het SKG-huisje met sterren.
De hoeveelheid sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.

Onze raamkrukken kunnen óók worden uitgevoerd met een SKG keuring. Dit is niet standaard uitgevoerd. Op aanvraag kunnen wij uw raamkruk leveren met SKG-keuring.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.

Technische tekening

SEATTLE RAAMKRUK AFSLUITBAAR INOX