DEURKRUK JOY RR VIS ZWART

103,00 Incl. BTW
85,12 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31014010
EAN code 8717727194975
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Deurkruk Joy op rond VIS rozet zwart


Deurkruk Joy op rond VIS rozet zwart, ontworpen door designer Nicola Novelletto, is een strakke DND deurkruk met een omhoog lopende greep. Hierdoor is de Joy net even anders dan een standaard strakke deurkruk. En geeft het een iets fijnere greep. De deurkruk bieden wij aan inclusief een zwart VIS rozet. Dit rozet heeft een EN1906 klasse 3 keuring met een strakke enkele vering.
Deze deurkruk kun je combineren met een draai/kiep mechanisme. Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken. De deurkruk Joy leveren wij ook in de kleur antraciet. Wil je alle technische gegevens zien van dit artikel, kijk dan hier.

 

DND


Deurkruk Joy komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Nicola Novelletto


Nicola Novelleto heeft als industrieel ontwerper met een diploma van ISIA in Rome, gewerkt met verschillende studio's. Te weten Van Onck, Pasqui en Pasini, Zucchi.

In 1993 opende hij zijn eigen praktijk in Milaan, waar hij actief was in verschillende sectoren en boten, huishoudelijke artikelen, kranen, uurwerken en handgrepen ontwierp.
Novelleto heeft lesgegeven aan IED en het Department of Industrial Design van Politecnico di Milano, waar hij cursussen heeft gegeven over modellen en prototypes voor industriële producten, representatie en visualisatie en conceptontwikkeling.