DEURKRUK GENEVE VR INOX

108,00 Incl. BTW
89,26 Excl. BTW

Deze deurkruk bestaat uit:
– 2 gatdelen
– Een paar vierkante rozetten
– Een losse krukstift
(tot een deurdikte van 40mm)
– Bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62050022
EAN code 8717727133660
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurkruk Genève vr inox


De deurkruk Genève vr inox heeft een strak model. Hij is uitgevoerd op een vierkant rozet met dubbele vering. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de deurkruk. De deurkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van ongeveer 25mm hoog. Het vierkante rozet heeft een afmeting van 50x50mm.

De deurkruk Genève vr inox heeft een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben wij ook mooie bijpassende handgrepen. Deze handgrepen/ deurkrukken zijn ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De deurkruk is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze deurkruk liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de DEURKRUK GENEVE VR ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook achterdeurbeslag, handgrepen voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.

 

NEN-EN 1906


Wij hebben binnen ons Shuffle® assortiment rozetten met een NEN-EN 1906 klasse 3 of 4 certificering.
Dit vierkante rozet heeft de EN1906 klasse 3 certificering.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.