Aanbieding!

ACHTERDEURSET GENEVE INOX

279,72219,00 Incl. BTW
231,17180,99 Excl. BTW

Deze actieset bestaat uit:
– Deurkrukken Genève, geveerd op vierkant rozet
– Veiligheidsrozet Quadra SKG*** + kerntrekbeveiliging
– Wisselstift

De set wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Voor informatie over onderhoud en montage, klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N1901650
EAN code 8717727199345
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Achterdeurset Genève inox


De achterdeurset Genève inox is een mooie set voor op uw achterdeur. De set bestaat uit een set dubbel geveerde deurkrukken op vierkant rozet en uit een SKG*** gekeurd veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging.

De deurkrukken binnen de achterdeurset Genève inox hebben een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal. Daarnaast hebben we ook bijpassende voordeursets.

De deurkrukken zijn onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 achterdeurset heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis. Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast achterdeurbeslag, voordeurbeslag en raambeslag ook bijpassende handgrepen en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.