VARIOVIERKANT 304 8MM ROESTVASTSTAAL

75,00 Incl. BTW
61,98 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– Rozet variovierkant 304 voor WC
– WC-stift 8mm
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw wc-garnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62200032
EAN code 8717727133981
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Variovierkant 304 8mm roestvaststaal rozet


Het variovierkant 304 8mm roestvaststaal rozet is de perfecte toepassing bij uw deurkrukken met dezelfde rozetten. Dit rozet is geschikt voor 8mm toiletsluiting.

Dit variovierkant 304 8mm roestvaststaal rozet heeft door zijn strakke vormgeving een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn er mooie bijpassende deurkrukken en handgrepen die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Dit RVS AISI304 rozet wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Dit rozet is onderdeel van de Shuffle® Serie. Het RVS AISI304 rozet heeft een RVS geschuurde afwerking en is daarmee ook geschikt voor een toepassing buitenshuis. Met deze inox afwerking spat de klasse van uw voordeur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Bovendien is de Shuffle® collectie verkrijgbaar in PUURzwart. Zie ook VARIOVIERKANT 8MM PUURZWART. 

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook handgrepen, achterdeurbeslag, voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.