VOORDEURKNOP QUADRO 60X60 VR INOX

61,00 Incl. BTW
50,41 Excl. BTW

Wij leveren:
– Quadro voordeurknop 60x60mm
– Dummy stift (tot deurdikte 40mm)
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw voordeurknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer N4005440
EAN code 8717727194326
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Voordeurknop Quadro 60x60 vierkant rozet inox


De voordeurknop Quadro 60x60 vierkant rozet inox is een stijlvolle en blind te monteren voordeurknop. Hij is uitgevoerd op een ongeveerd vierkant rozet. Een strak model dat makkelijk te gebruiken is!

De voordeurknop Quadro 60x60 vierkant rozet inox heeft een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn er mooie bijpassende deurkrukken en handgrepen die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 voordeurknop wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

De Quadro voordeurknop is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 voordeurset heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze voordeurknop is uitstekend geschikt voor een toepassing buitenshuis. Met deze inox afwerking spat de klasse van uw voordeur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook achterdeurbeslaghandgrepen voor buiten- en binnendeuren en raambeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.
Voor informatie over het SKG keurmerk, kunt u hier klikken.