VHGARN. KIRA UTB BASEL SKG*** + SIL RECHTS PC.92 MATBRONS

442,00 Incl. BTW
365,29 Excl. BTW

Deze set bevat:
– Een paar veiligheidsschilden PC.92
– Een veiligheidsknop Basel
– Een rechtswijzende deurkruk Silvia
– Wisselstift (tot deurdikte 40mm)
– Montagemateriaal (tot deurdikte 70mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw veiligheidsgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95810923BSR
EAN code 8717727204230
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Veiligheidsgarnituur Kira/ Basel + Silvia rechts pc92 matbrons


Veiligheidsgarnituur Kira/ Basel + Silvia rechts pc92 matbrons met uittrekbeveiliging zorgt voor gekeurde SKG*** kerntrekbeveiliging op uw deur in combinatie met een luxe afwerking. Deze veiligheidsset wordt geleverd inclusief een vaste knop en een draaibare deurkruk op een veiligheidsschild met cilindermaat 92mm (tussen hart krukgat en hart cilinder).

Het veiligheidsbeslag Kira/ Basel + Silvia rechts pc92 heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van dit beslag graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

Het veiligheidsbeslag komt uit ons Mariani assortiment. Het garnituur is uitgevoerd in mat brons. Mat brons is een klassieke finish met een modern gevoel. Veiligheidsgarnituur Kira/ Basel + Silvia rechts pc92 matbrons, vervaardigd uit messing, wordt afgewerkt met een bruine schuring en een 2 componenten matte laklaag. Het veiligheidsbeslag is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani matbrons collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!