WC-GARNITUUR FINE 6/8MM PVD COPPER

113,99 Incl. BTW
94,21 Excl. BTW

Wij leveren:
– Toiletgarnituur Fine 6/8mm pvd gun metal
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31100033
EAN code 8717727195248
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Toiletgarnituur Fine 6/8mm PVD copper


Het toiletgarnituur Fine 6/8mm PVD copper is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 4mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur PVD copper, zoals de deurkruk Madeleine, de deurkruk Viva! of de deurkruk Luxury. Daarnaast is het toiletgarnituur ook goed te combineren met het Fine sleutelrozet of het Fine cilinderrozet in de kleur PVD copper. Het toiletgarnituur is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Het massieve rozet is uitgevoerd in PVD copper; een messing rozet met een satijn koperen afwerking. Een charmant beeld waarbij de kleur van koper de handgrepen op rozet verrast en versterkt in huiselijke interieurs met een elegant karakter en krachtige identiteit. Afwerking gegarandeerd voor 10 jaar.
Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie PVD copper. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


Het toiletgarnituur met nood-openfunctie komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Het toiletgarnituur Fine is ontwikkeld bij DND. Een interne afdeling voor onderzoek + ontwikkeling en prototyping. Op deze afdeling werkt een team met zeer nauwkeurige kennis van productieprocessen. Waarbij zij in in staat zijn om kwalitatieve producten te ontwikkelen met de beste technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.