DEURKRUK LUXURY RR FI PVD COPPER

265,00 Incl. BTW
219,01 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel verende deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31050013
EAN code 8717727208771
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Luxury op rond Fine rozet PVD copper


Bij deze deurkruk Luxury op rond FINE rozet PVD copper zijn de geometrische vormen en vlakken opvallend, ontworpen door Mauro Ronchi. Ze lokken aanraking uit, welke vervolgens veel organischer aanvoelen dan het oppervlakte doet vermoeden. De schuring en polijsting van de Luxury deurkruk is zeer belangrijk om de geometrie in stand te houden. Het vakmanschap van DND is bij dit product essentieel; ieder vlak wordt hand bewerkt. De massieve deurkruk Luxury op rond Fine rozet is vervaardigd uit messing, en daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling. De Luxury is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

De massieve deurkruk is uitgevoerd in PVD copper en wordt geleverd op een Fine rozet; Een messing deurkruk met een satijn koperen afwerking. Een charmant beeld waarbij de kleur van koper de handgrepen verrast en versterkt in huiselijke interieurs met een elegant karakter en krachtige identiteit. Afwerking gegarandeerd voor 10 jaar.
De deurkruk is enkel geveerd en kun je combineren met een draai/kiep mechanisme.
 Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken.
Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie PVD copper. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


De deurkruk komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Mauro Ronchi


Ontwerper Mauro Ronchi is al tientallen jaren een bekend gezicht in de deurbeslagindustrie. Deurkrukken met een Italiaanse grondslag komen in veel gevallen uit zijn hand. Zijn kenmerk is gericht op ongewone vormen die functie hebben en toch ook een fijne handdruk geven voor de gebruiker.
Ronchi's ontwerpwerk kent vele toepassingen: industrieel ontwerp, grafische vormgeving, interieurarchitectuur, meubilair, huishoudelijke objecten, verlichting, tentoonstellingen en evenementen.