DEURKRUK VIVA! RR FI PVD COPPER

260,00 Incl. BTW
214,88 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel verende deurkrukken op rond Fine rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31012013
EAN code 8717727194906
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk op rond Fine rozet PVD copper Viva!


Deurkruk op rond Fine rozet PVD copper Viva! is een strakke massieve DND deurkruk. Ontworpen door Luca Nichetto. Een handgreep gebaseerd op de versmelting van fundamentele ergonomische aspecten met een ingetogen visuele impact: Viva! ziet er anders uit vanuit verschillende gezichtspunten, met lineaire of zachte, golvende kenmerken. Wat constant blijft, is het tactiele gevoel van het vastpakken van een hendel die stevig aanvoelt in de handpalm, dankzij het solide, elegante materiaal: messing.
De Viva! leveren wij in diverse kleuren. 


De deurkruk is uitgevoerd in PVD copper en wordt geleverd op een Fine rozet; Een messing deurkruk met een satijn koperen afwerking. Een charmant beeld waarbij de kleur van koper de handgrepen verrast en versterkt in huiselijke interieurs met een elegant karakter en krachtige identiteit. Afwerking gegarandeerd voor 10 jaar.
De deurkruk is enkel geveerd en kun je combineren met een draai/kiep mechanisme.
 Hiermee kun je het design in je huis/project compleet maken.
Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie PVD copper. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


Deurkruk Viva! komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met als doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Luca Nichetto


Luca Nichetto, een designer uit Venetië, werkt op internationale basis en is gespecialiseerd in industrieel ontwerp, productontwerp en ontwerpadvies. Zijn twee studio's zijn gevestigd in Venetië in Italië - vanaf 2006 - en in Zweden - vanaf 2011. In de loop van zijn carrière werkte Nichetto als art-director voor vele internationale designmerken en heeft hij een reputatie opgebouwd als multidisciplinair ontwerper.

Hij heeft talloze internationale designprijzen gewonnen voor zijn projecten, die variëren van producten, meubels en accessoires tot architectuur en tentoonstellingsontwerp.