DEURKRUK SHORT RR FI PVD COPPER

239,00 Incl. BTW
197,52 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar enkel geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31016013
EAN code 8717727206937
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Short op rond Fine rozet PVD copper


De deurkruk Short op rond Fine rozet PVD copper is een deurkruk waarbij een compact en uitgebalanceerd ontwerp deze handgreep definieert, zeer gewaardeerd dankzij zijn veelzijdigheid, zowel qua stijl als qua afwerking. Een echte "hedendaagse klassieker" van de DND!
Ontworpen door Karim Rashid.

De massieve deurkruk Short is uitgevoerd in PVD copper; Een messing deurkruk met een satijn koperen afwerking. Een charmant beeld waarbij de kleur van koper de handgrepen verrast en versterkt in huiselijke interieurs met een elegant karakter en krachtige identiteit. Afwerking gegarandeerd voor 10 jaar. De deurkruk is enkel geveerd.
Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie PVD copper. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


De deurkruk komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Karim Rashid


Geboren in Caïro en opgegroeid in Canada, werd Karim Rashid ook opgeleid in Italië - in Milaan, met Ettore Sottsass en Rodolfo Bonetto. Actief sinds het midden van de jaren tachtig, is hij een van de beroemdste en meest productieve ontwerpers in de hedendaagse scene, met meer dan 3000 creaties in productie en meer dan 300 belangrijke prijzen en onderscheidingen. Zijn ontwerpwerk richt zich op verschillende schalen en sectoren, van industrieel ontwerp tot branding.