DEURDEEL MET FRAME VLAK ANTRACIET

169,00 Incl. BTW
139,67 Excl. BTW

Een open frame (kader en deur) van 20mm diepte ten behoeven van post in de kleur antraciet (RAL 7024)
Het inbouwframe wordt geleverd inclusief 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004765
EAN code 8717727168747
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Stoer! inbouwframe antraciet


Het Stoer! inbouwframe antraciet is een open frame van 20mm diepte ten behoeve van post en pakketten. Het inbouwframe bestaat uit een kader, en een deur welke gemakkelijk aan te passen is in draairichting. Hierdoor is de box gemakkelijk inzetbaar voor postdoorvoer door muren en pilaren.

De verzinkt stalen basis van het Stoer! inbouwframe antraciet is afgewerkt met een structuur poedercoating in de kleur RAL 7024. Verder is dit inbouwframe voorzien van een rand die oneffenheden in de sparing maskeren.
Het inbouwframe wordt geleverd met een automatenslot met 2 sleutels.
Combineer het inbouwframe met onze specifieke Stoer! pakket inbouwdeel zwart die in poeren en dikke muren geplaatst kan worden.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin.
De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast dit inbouwframe heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Verder hebben wij binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 andere kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.