RAAMUITZETTER TELESCOOP GETROMMELD MESSING

99,00 Incl. BTW
81,82 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– Raamuitzetter met telescoop functie (170-300mm)
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw raamuitzetter? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22701001
EAN code 8717727199734
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Telescopische raamuitzetter getrommeld messing


Een telescopische raamuitzetter getrommeld messing van 170 tot 300mm. Door de draaiknop is het mogelijk om deze telescoop vast te zetten.

Er zijn twee grote voordelen voor deze telescopische raamuitzetter getrommeld messing. Ten eerste het bedieningsgemak, je gebruikt het immers met 1 hand en elke afstand is mogelijk in plaats van 4 opties. De belangrijkste reden is misschien wel het gebruik van een hor. Bij een normale raamuitzetter, steekt er altijd iets uit. Bij een telescopische raamuitzetter is dit niet het geval en kan dus er zonder problemen een hor geplaatst worden.

De raamuitzetter is vervaardigd uit messing, en is daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling. Wilt u dit product graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De raamuitzetter komt uit ons Mariani assortiment en is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Deze set wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem.
Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!