DREI-KEEP OVAAL + CHOP MATBRONS

75,00 Incl. BTW
61,98 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een rechtswijzende raamgreep op ovaal VIS rozet
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw raamgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31013068R
EAN code 8717727208313
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Raamgreep ovaal Chop matbrons


Raamgreep ovaal Chop matbrons is een strakke massieve DND raamgreep voor draai/kiep ramen.
Deze raamkruk hoort direct bij onze deurkruk Chop.

Ontworpen door Didier Schweiz.
Met een diploma in industrieel ontwerp van de ECAL in Lausanne, heeft Didier Schweiz tijdens zijn studiejaren deelgenomen aan workshops voor toonaangevende merken zoals IKEA, AXOR en Christophle. Hij heeft ook samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers zoals Barber & Osgerby, Costantin Boym en Pierre Charpin. Deze ervaring heeft hem een diepgaand inzicht gegeven in verschillende facetten van ontwerpen en heeft zijn creativiteit verrijkt. Nu zet Didier zijn vaardigheden en passie in om unieke en innovatieve ontwerpen te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn.

De raamgreep is uitgevoerd op een ovaal VIS raamrozet met een 90° rastering, het mechanisme van deze raamgreep heeft universele afmetingen en wordt geleverd inclusief montage materiaal. Bij deze raamgreep is er een "hapje" uit de hoek genomen, dit zorgt voor een speels effect en geeft een fijnere grip.

Mat brons is een klassieke finish met een modern gevoel.

De Chop, vervaardigd uit Zamak, wordt afgewerkt met een bruine schuring en een 2 componenten matte laklaag.
De raamgreep Chop leveren wij ook in diverse andere kleuren. Wil je alle technische gegevens zien van dit artikel, kijk dan hier.

 

DND


Tegenwoordig is Dnd een internationaal referentiepunt voor de productie van deurbeslag met de nadruk op hoge kwaliteit en design.

De geschiedenis van Dnd begon ruim vijftig jaar geleden in Val Sabbia, in de provincie Brescia. Dit is een gebied met eeuwenlange materiaalkennis, vooral in de staalindustrie.
Het bedrijf is in de loop van de tijd geëvolueerd en concentreerde zich op productie, het moderniseren van processen en specialiseerde zich in het gebruik en de afwerking van verschillende metalen voor de productie van deurkrukken, waaronder zamak en aluminium, maar ook messing.