PAKKETZUIL ALLUX 650 ANTRACIET/ZWART

310,99 Incl. BTW
257,02 Excl. BTW

Pakketkast Allux 650 antraciet/zwart is dé oplossing voor het ontvangen van post én pakketjes. Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van 100x260x280mm.

De pakketbrievenbus wordt geleverd incl. een automatenslot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40065065
EAN code 5701701546587
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Pakketkast Allux 650 antraciet/zwart
Onze pakketkast Allux 650 antraciet/zwart is dé oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketjes. Deze pakketbrievenbus heeft een speciale klep in afwijkende kleur (zwart) met ruimte voor een naam, huiscijfer of JA/NEE indicatie.

Door de grote boveninworp kan het pakketten ontvangen tot een formaat van wel 100x260x280mm. Dus ook voor de grotere pakketten van online aankopen. Na inworp is het pakket alleen met uw sleutel toegankelijk.
De postinworp gaat via de bovenzijde en de uitname via de klep aan de voorzijde.

De solide pakket- en brievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waarna behandeld met een sterke poedercoating in de kleur antraciet/zwart (RAL 7024/ RAL 9011). De Allux 650 antraciet/zwart bevat een automatenslot met 2 sleutels.

Daarnaast is deze pakketbrievenbus ook leverbaar in de kleur zwart/antraciet en zwart. Voor een stevige montage adviseren wij u een grondstatief te gebruiken.
Verder is deze pakketkast uit te breiden met een vuurwerkbeveiliger. Waarbij u ervoor kunt kiezen om tijdelijk geen pakketten te ontvangen. Of wanneer u uw Allux 650 antraciet/zwart pakketbrievenbus wilt wapenen tegen vuurwerk.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.