PAKKETZUIL BJÖRN ZWART

640,01 Incl. BTW
528,93 Excl. BTW

Een pakketzuil die oplicht in het donker. Elegant en gebruiksvriendelijk 24 uur per dag.
De Allux Bjørn heeft een geïntegreerd LED-licht, dat aangaat via een bewegingssensor.

De elegante vormgeving, het gemakkelijke schuine dak, gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal en voorzien van een Ruko-slot met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40450001
EAN code 5701701473746
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Pakketzuil Allux Bjørn zwart


De design pakketzuil Allux Bjørn zwart - ontworpen door Christian Bjørn - is onze grootste pakketbrievenbus uit het assortiment. Met een bovenklep voorzien van luchtveer en ruimte voor brieven en pakketten tot een maximale grootte van 155x300x350mm. Er is genoeg ruimte voor naam en huisnummer. Dit, samen met een mooie ruimte voor het plaatsen van naam en huisnummer, is een absolute eye-catcher op de oprit.

De pakketzuil beschikt over een geïntegreerd LED-licht, dat aangaat via een bewegingssensor. Brievenbussen en pakketzuilen bevinden zich meestal op plaatsen waar het donker is en er heel weinig licht is vanuit het huis. Het licht is praktisch wanneer je in het donker pakjes en post ophaalt. Deze sensor heeft twee functies. Enerzijds een reactie bij donker en licht, maar ook bij beweging. Deze functies kunnen enkel of beide worden aangezet. Exclusief 4 AA batterijen.

De elegante pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het gegalvaniseerde gedeelte is behandeld met een sterke poedercoating in de kleur zwart (RAL 9011). De postinworp gaat via de bovenzijde, en de uitname via de voorzijde. Deze brievenbus wordt geleverd met een RUKO-slot en 2 sleutels.

De Bjørn is ook leverbaar in de kleur zwart/grijs, of als gewone brievenbus.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.