MEUBELKNOP MINI 34MM WIT

7,41 Incl. BTW
6,12 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Breedte : 34mm
Hoogte : 14mm
Diepte : 28mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25816340
EAN code 8717727163636
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelknop mini 34mm wit


Meubelknop mini 34mm wit is een ovaalvormige meubelknop voor uw lades en kasten. De knop loopt licht taps toe en heeft daarom enige grip. De knop heeft een afmeting van 34x14mm en een hoogte van 28mm. De meubelknop is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm witMEUBELKOM STYLUS 49 mm wit en MEUBELGREEP BASIC 320 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze witte meubelgreep liever in het zwart? Zie dan MEUBELKNOP MINI 34 mm zwart.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.