MEUBELKOM STYLUS 49MM WIT

9,99 Incl. BTW
8,26 Excl. BTW

Deze meubelkom is vervaardigd uit zamak.

Afmetingen
Diameter : 49mm
Infreesmaat : 45mm
Diepte : 11mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelkom? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25351040
EAN code 8717727163278
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelkom Stylus 49mm wit


De meubelkom Stylus 49mm wit is geschikt voor deuren en lades. En ook voor bijvoorbeeld schuifdeuren. Deze meubelkom is gemakkelijk in te frezen. De meubelkom heeft een diameter van ø49mm en een infreesmaat van ø45mm. De diepte bedraagt 11mm. Dit product is voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelkom is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm wit, MEUBELGREEP BASIC 256 mm wit en MEUBELKNOP MINI 25 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze meubelkom liever in het zwart? Zie daarvoor MEUBELKOM STYLUS 49mm zwart.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.