MEUBELGREEP BASIC 160MM WIT

9,99 Incl. BTW
8,26 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 160mm
Lengte : 168mm
Breedte : 8mm
Diepte : 28mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25676440
EAN code 8717727163391
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep basic 160mm wit


De meubelgreep basic 160mm wit is een strakke meubelgreep, geschikt voor lades en deuren. De greep heeft een fijn en vierkant uiterlijk waardoor deze makkelijk in de hand ligt. De meubelgreep heeft een strakke vormgeving. De greep heeft een hart op hart maat van 160mm en een totale lengte van 168mm. De breedte van de greep is 8mm en de hoogte 28mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm wit, MEUBELKOM STYLUS 49 mm wit en MEUBELKNOP MINI 25 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze witte meubelgreep liever in het zwart? Zie dan MEUBELGREEP BASIC 160 mm zwart.
 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.