MEUBELKNOP MINI 15MM WIT

5,00 Incl. BTW
4,13 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hoogte : 24mm
Diameter : 15mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25816240
EAN code 8717727163612
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelknop mini 15mm wit


Meubelknop mini 15mm wit is een cilindervormige meubelknop voor uw lades en kasten. De knop loopt licht taps toe en heeft daarom enige grip. De knop heeft een hoogte van 24mm en een diameter van 15mm. De meubelknop is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm witMEUBELKOM STYLUS 49 mm wit en MEUBELGREEP BASIC 320 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze witte meubelgreep liever in het zwart? Zie dan MEUBELKNOP MINI 15 mm zwart.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.