MEUBELGREEP SYNTHESIS 96MM WIT

15,40 Incl. BTW
12,73 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 96mm
Lengte : 135mm
Diepte : 24mm
Breedte : 44mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25766240
EAN code 8717727163551
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep Synthesis 96mm wit


Meubelgreep Synthesis 96mm wit is een overlaatgreep die een strak geheel heeft. De greep wordt aan de achterzijde van een lade of deur geplaatst. Deze valt vervolgens over de de deur heen.
De greep heeft een hart op hart maat van 96mm en een totale lengte van 135mm. De breedte van de greep is 44mm en de diepte 24mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm wit, MEUBELKOM STYLUS 49 mm wit en MEUBELKNOP MINI 25 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze witte meubelgreep liever in het zwart? Zie dan MEUBELGREEP SYNTHESIS 96 mm zwart.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.