MEUBELGREEP I-SPAZIO SYM 192MM WIT

28,60 Incl. BTW
23,64 Excl. BTW

Deze symmetrische meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 192mm
Lengte : 260mm
Diepte : 32mm
Breedte : 8mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25757140
EAN code 8717727163490
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep I-spazio symmetrisch 192mm wit


Meubelgreep I-Spazio symmetrisch 192mm wit is een symmetrische meubelgreep met kleine opening voor lades en deuren. De greep heeft een hart op hart maat van 192mm en een totale lengte van 260mm. De breedte van de greep is 8mm en de diepte 32mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een witte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere witte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP ARCH 128 mm witMEUBELKOM STYLUS 49 mm wit en MEUBELKNOP MINI 25 mm wit. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.
Wilt u deze witte meubelgreep liever in het zwart? Zie dan MEUBELGREEP I-SPAZIO SYM 192 mm zwart.

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.