DEURKRUK LUXURY RR FI ZWART

230,00 Incl. BTW
190,08 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31050010
EAN code 8717727194609
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Luxury op rond FINE rozet zwart


Bij deze deurkruk Luxury op rond FINE rozet zwart zijn de geometrische vormen en vlakken opvallend, ontworpen door Mauro Ronchi. Ze lokken aanraking uit, welke vervolgens veel organischer aanvoelen dan het oppervlakte doet vermoeden. De schuring en polijsting van de Luxury deurkruk is zeer belangrijk om de geometrie in stand te houden.

Het vakmanschap van DND is bij dit product essentieel; ieder vlak wordt hand bewerkt. Luxury is verkrijgbaar in zes verschillende afwerkingen: PVD gun metal, mat chroom, chroom, PVD warm gold, zwart en PVD lumineus goud.

 

DND


De deurkruk Luxury komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Mauro Ronchi


Ontwerper Mauro Ronchi is al tientallen jaren een bekend gezicht in de deurbeslagindustrie. Deurkrukken met een Italiaanse grondslag komen in veel gevallen uit zijn hand. Zijn kenmerk is gericht op ongewone vormen die functie hebben en toch ook een fijne handdruk geven voor de gebruiker.
Ronchi's ontwerpwerk kent vele toepassingen: industrieel ontwerp, grafische vormgeving, interieurarchitectuur, meubilair, huishoudelijke objecten, verlichting, tentoonstellingen en evenementen.