DEURKRUK LEVANTE RR FI GETROMMELD

199,00 Incl. BTW
164,46 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31040111
EAN code 8717727207088
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Levante op rond FINE rozet getrommeld


Het ontwerp van deurkruk Levante op rond FINE rozet getrommeld is het resultaat van een ontmoeting tussen een ontwerper en architect Maurizio Varratta, én van de wens van de architect om de schijnbaar eenvoudige maar complexe uitdaging van het ontwerpen van een handvat aan te gaan met de wens om een deurkruk te ontwerpen die functiebehoud en een architectonische vormgeving heeft.

De Levante heeft een beknopte, eenvoudige vorm. Het lijkt een simpele kwestie. Maar die was uiteindelijk toch complex bij het ontwerp van deze deurkruk. Tijdens de ontwikkeling van het idee werd getracht de essentiële aard van het object te herontdekken door middel van een zo spontaan mogelijke vorm. Uit gesprekken met Giulio Iacchetti (Ginkgo Biloba) is er geconcentreerd op vormen, afwerking en geometrie. Maurizio Varratta past de principes toe van geïntegreerd ontwerp, milieu, duurzaamheid.
Levante is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

De massieve deurkruk Levante is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Deze deurkruk wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.
De Levante is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie getrommeld messing. Deze bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


De deurkruk Luxury komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Maurizio Varratta


Architect Maurizio Varratta, afgestudeerd in 1981 in architectuur, opende in 1999 zijn eigen bureau en begon deel te nemen aan internationale wedstrijden, terwijl hij werkte als professor aan verschillende universiteiten (Politecnico di Torino, La Sapienza di Roma, Carleton Universiteit in Ottawa).
Het werk van de studio varieert van architectonisch ontwerp tot industrieel ontwerp en ruimteplanning, waarbij de principes van ecologische duurzaamheid en kwaliteit van de ruimte.

Technische tekening